KUMPPANUUS ON TUONUT MEILLE ASIAKKAITA

KUMPPANUUS ON TUONUT MEILLE ASIAKKAITA

”Visionilla on rautaista osaamista asiakaskohtaisten konenäköjärjestelmien kehittämisestä ja toimittamisesta suurille asiakkaille. Visionin edistyksellisyydestä kertoo se, että yritys lanseerasi kehittämänsä 3D-konenäkösovelluksen jo ennen kuin Cognex toi oman ratkaisunsa markkinoille.

Aloitimme yhteistyön vaativan 3D-sovelluksen integroinnista, minkä jälkeen Vision on tehnyt myös Cognexin 2D-sovellusten sekä liikkuvien robottien toimintaa ohjaavien konenäkösovellusten integrointia. Vision ymmärtää teknologiamme, minkä johdosta yhteistyö on ollut aina saumatonta. Visionin osaajat ovat omaksuneet Cognexin työkalut, yhdistäneet niitä omiinsa sekä soveltaneet Cognexin konenäkökirjastoa järjestelmätoimituksissaan. Vision on osoittanut kykyä löytää luovia ratkaisuja haastavien konenäkösovellusten kehittämisessä. Olemme saaneet Visionista joustavan, tehokkaan ja oma-aloitteisen järjestelmäintegraattorin partneriksemme.

Visionin syvällinen Suomen markkinoiden tuntemus ja hyvät suhteet ovat tuoneet meille uusia asiakkaita merkittävistä suomalaisista valmistajista. Osoituksena arvostuksestamme olemme nimenneet Visionin “Silver-tason järjestelmäintegraattoriksi.”

Daniel van Rookhuijzen
Channel Manager, Northern Europe
Cognex Corporation